Ekonomiansvarig

Vill du jobba i ett familjärt och framgångsrikt bolag, med stor vi-känsla? Är du en självgående ekonom som brinner för ordning och reda?

Är du sugen på att bli del av ett väl sammansvetsat gäng som tar ansvar och visar engagemang? Då letar vi efter dig!

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning och bokslut för gruppens 6 bolag
  • Löpande betalningar och likviditetshantering
  • Upprättande av budget och prognoser tillsammans med ledningsgruppen
  • Kund- och leverantörsreskontran
  • Momsrapportering
  • Hantering av företagstekniska uppgifter t.ex. gentemot myndigheter
  • Ansvar och hantering av delar av löne- och personaladministrationen tillsammans med personalsadministratör
  • Fungera som kontaktperson för bolagets externa revisorer

Vissa ekonomifunktioner, såsom kund- och leverantörsfakturering, sköts av dina kollegor på ordermottagning och inköp. Som Ekonomiansvarig har du inget personalansvar. Du rapporterar till företagets VD.

 

Dina kvalifikationer

Du har universitet/högskoleutbildning inom ekonomi eller redovisning och minst 5 års arbetslivserfarenhet. Vi förutsätter att du har erfarenhet av något affärssystem – gärna MS Dynamics Navision – och har goda kunskaper inom MS Office. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga. Du är självgående men gillar även att jobba i team. Du är analytisk och kan planera och organisera ditt arbete i god tid. Du är prestigelös och tycker att målet och laget går före individen. Du trivs i en föränderlig växande organisation.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100% med start efter överenskommels.

 

I denna rekrytering samarbetar Sandéns Security Printing med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast via länken. För mer information kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, 0709 605 372.

 

Så här går du vidare:

Urval sker löpande. För ansökan klicka här

 


 

Om Sandéns Security Printing

Sandéns Security Printing AB startades 1921, året då kvinnor i Sverige inte bara fick rösträtt utan även gifta kvinnor blev myndiga och kunde starta företag.
Sandéns bedriver verksamheten inom två segment, säkerhetstryck och civil grafisk produktion. Sandéns ska vara en på världsmarknaden ledande leverantör
och samarbetspartner inom säkerhetstryck, med inriktning på produkter med ett dolt budskap.
Krontryck är en del av Sandéns som skall vara den ledande grafiska leverantören på den lokala marknaden. Vi är ett 40-tal medarbetare och har vår verksamhet i Eslöv.

 

Varför jobba på Sandéns

Vi välkomnar dig till ett väl sammansvetsat gäng och erbjuder dig möjlighet att påverka din arbetstid så att det passar in i din livssituation.
För oss är det viktigt att arbeta tillsammans och att vi alla tar ett gemensamt ansvar i hela arbetet där engagemang och lojalitet är en stor del av framgången.
Sandéns är ett familjeägt företag med sikte långt framåt och vi ser ingen fördel med kortsiktiga vinster utan ser långsiktigt på vår verksamhet och vår personal.
Vårt mål är att skapa värde för kunden genom kunskap och kvalitet före lägsta pris. Vi är många som har jobbat på Sandéns i många år vilket bidrar till en enorm kunskapsbank.
Vi har mycket tradition och erfarenhet men vi ser även framåt för att ta oss vidare i en föränderlig värld.